Bagaimana Bisnes ini Beroperasi?

Persoalan yang biasa diajukan.

Jawapan:

Program ini dinamakan program “Komuniti Mudah Alih WOW”. Peluang menjana pendapatan adalah terbuka kepada peserta program ini sahaja. Itu kelebihan utama. Untuk menyertai program, anda perlu membeli ‘Starter Pack’ iaitu Sim Kad Prepaid Tune Talk “Tone Excel – WOW” pada harga RM80.00.

Selepas pembelian, anda akan memperolehi satu talian Prepaid Tune Talk yang telah diaktifkan dan anda juga akan didaftarkan sebagai peserta program di Tone Excel Sdn Bhd. (syarikat pengendali program). Anda kini adalah peserta program yang berhak menikmati segala manfaat-manfaat sebagai ahli.

Bagi menjana pendapatan, anda hanya perlu mempromosi kepada kenalan agar mereka turut serta ke dalam program ini. Setiap kenalan yang berdaftar secara terus melalui anda, pihak Tone Excel akan memberikan ganjaran mengikut kadar yang telah ditetapkan seperti dalam Pelan Pemasaran.

Tiada penjualan dilakukan, ia hanya melibatkan anda mengajak rakan-rakan bersama-sama menikmati faedah menyertai program ini sahaja. Tugas anda telah pun dimudahkan lagi oleh laman web TuneTalkBIZ.com. Segala penerangan terdapat disitu. Pendaftaran penyertaan pun boleh dilakukan dengan cara UPGRADE VIP di menu yang disediakan di dalam Pejabat Maya.

Jom sertai kami, gunakan prepaid Tune Talk dan jana pendapatan berterusan!!

“Dream BIG and Keep It SIMPLE”

About Kamaruzaman Zainal

B. Mgt (USM). Usahawan Pemasaran Rangkaian. Premium Branch TONE PLUS dan Service Center TONE EXCEL.
This entry was posted in PELUANG BUAT DUIT!, Program Tone Excel and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s