Fasa Mula : Kuasa 10 Orang dan Top Up RM30 Sahaja : RM3,408 setiap bulan

Bagi membantu anda menetapkan perjalanan anda dalam bisnes ini, saya mulakan dengan dengan sasaran jangka pendek.

Hipotesis mengenai insentif Komisyen Top Up mengatakan jika anda berjaya merujuk atau menaja 10 orang peserta baru di aras 1 dan setiap dari mereka pula berjaya merujuk atau menaja 10 orang lain sebagai rakan niaga anda di aras 2, ia akan menjadikan jumlah rakan niaga di aras 2 adalah 100 orang. Seterusnya jika setiap orang dari 100 orang rakan niaga aras 2 berjaya merujuk 10 orang juga maka jumlah rakan niaga anda di aras 3 adalah 1,000 orang. Ini akan menjadikan jumlah besar kumpulan niaga anda adalah 1,110 orang.

Jika setiap orang mengguna talian ini pada kadar Top Up RM 30.00 sebulan sahaja, pendapatan terkumpul untuk anda daripada ketiga-tiga aras ini adalah RM 3,408.00 sebulan. Jika anda kurang faham hipotesis yang saya sebutkan ini, sila ambil masa dengan mengkajinya di Pelan Insentif (http://wowfreecall.com).  Perhatikan semula hipotesis tersebut, hanya menaja 10 orang sahaja anda akan mendapat pendapatan sebegitu lumayan.

Mungkin anda merasa ragu-ragu atau kata ia susah…. tetapi saya ingin bertanya 10 soalan seperti di bawah:

1. Jika anda siasat dan mengkaji syarikat prepaid Tune Talk, syarikat pengendali program Tone Excel , bertanya di Forum Internet  dan juga talipon mereka yang telah biasa mendapat habuan BONUS dan KOMISYEN dari program ini, adakah anda masih ragu-ragu?

2. Jika saya katakan setelah setahun 2 bulan program ini berjalan dan 78,483 ahli telah mendaftar, adakah anda fikir ini sebuah penipuan?

3. Adakah anda mempunyai 10 orang rakan/kenalan yang ingin menambah pendapatan dan buat RM3,408 atau lebih pada SETIAP bulan?

4. Adakah jumlah RM50.00 sekali sahaja adalah satu jumlah yang sangat tinggi untuk dilaburkan oleh anda dan 10 rakan kenalan keatas sebuah aset yang boleh menjana pendapatan secara berterusan?

5. Adakah produk prepaid WOW adalah produk yang digunakan seharian?

6. Adakah anda fikir Top Up RM30.00 sebulan itu satu paksaan atau ‘maintainance’ yang sangat rendah?

7. Jika anda boleh menerangkan pelan pemasaran Komuniti Mudah Alih WOW ini dengan baik sekali, adakah anda fikir bahawa anda boleh mengajak 10 orang rakan anda?

8. Sekiranya semua orang buat perkara yang sama iaitu hanya merujukkan 10 orang sahaja disamping Top Up RM30.00 secara bulanan, adakah pendapatan RM3,408 setiap bulan itu boleh dicapai?

9. Apakah 1 bulan hingga 3 bulan adalah jangka masa yang sesuai untuk anda dapatkan 10 rakan niaga dalam kumpulan anda di Komuniti ini?

10. Jika anda berjaya melakukannya dalam masa 6 bulan hingga 1 tahun untuk mendapat pendapatan yang berterusan berjumlah RM3,408.00 setiap bulan, adakah anda fikir ia sesuatu yang berbaloi-baloi?

Hanya anda yang boleh memberikan jawapan kepada persoalan di atas. Jawapan kepada persoalan tersebut akan membantu anda membentuk visi dan strategi anda sendiri disamping menetapkan masa untuk diri anda berjaya.

Ingat! dalam bisnes pemasaran rangkaian, masa adalah kepunyaan anda!

Jika anda bersetuju, maka angka 10 boleh dijadikan sasaran anda – iaitu merujuk 10 orang sahaja ke dalam Komuniti Mudah Alih WOW dan RM 30.00 pula adalah nilai Top Up bulanan yang juga membolehkan anda menerima komisyen, perlindungan Insuran, PA, Point Tiket Air Asia

Tunggu apalagi, mula bergerak dengan sasaran seperti berikut ….

                                                         Merujuk 10 Orang sahaja!

                                                   Top Up Bulanan RM30.00 sahaja!

                                Berikan masa 6 bulan hingga 1 tahun untuk diri anda berjaya! 

Gunakan ‘Commitment Card’ (download di Group VIP) dan terangkan kepada rakan kenalan anda tentang program ini. Dapatkan komitmen mereka untuk buat seperti mana anda!!

Daftar di WOWFreeCall.com atau TalkTalk2U.com dan UPGRADE VIP.

“Dream BIG and keep it SIMPLE”

About Kamaruzaman Zainal

B. Mgt (USM). Usahawan Pemasaran Rangkaian. Premium Branch TONE PLUS dan Service Center TONE EXCEL.
This entry was posted in PELUANG BUAT DUIT!, Program Tone Excel and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s