Tone Plus : 2013 – ‘Group Pass Up’ dan Komisyen Tambahan Baru

Berkuatkuasa serta merta bermula pada 18/12/2012, proses Group Pass Up seperti sedia ada dalam program Tone Plus pada waktu ini telah ditangguhkan. Ini kerana cara Group Pass Up akan berubah seperti berikut:

1. Anda boleh mencari 4 orang pada waktu anda sendiri. Walaubagaimanapun, setelah cukup 30 hari anda menjadi ahli (mempunyai nombor TPA) dan anda masih belum mempunyai 4 pengguna baru, perkara berikutnya akan terjadi.

2. Jika anda ada mempunyai/menerima pengguna yang dihantar kepada anda oleh downline, maka mereka ini sahaja yang akan dihantar terus ke upline anda yang telah layak. Ini akan berterusan, selagi anda tidak mendapat 4 orang pengguna pertama tersebut.

3. Ini bermakna pengguna asal yang anda taja samada 1 atau 2 atau 3 orang tersebut akan kekal bersama anda sehingga anda cukup mendapat 4 orang dan 2 akan dipilih secara rawak untuk dihantar kepada PENAJA/UPLINE yang layak.

KOMISYEN TAMBAHAN BARU:

1. Anda akan menerima hanya 3% komisyen Top Up dari setiap 1 atau 2 atau 3 orang pengguna yang ditaja terus oleh anda. Apabila anda telah mendapat pengguna keempat dan proses ‘Reverse 2 up’ berlaku, maka anda akan mula layak untuk menerima komisen 13%.

2. Anda akan menerima komisyen 13% dari hasil Top Up 2 orang pengguna yang telah dihantar oleh sistem ‘Reverse 2 up’ kepada PENAJA/UPLINE. Penaja anda juga akan menerima 13%.

Pelaksanaan Group Pass Up cara baru ini dan Komisyen diatas adalah bermula pada 1.1.2013.

About Kamaruzaman Zainal

B. Mgt (USM). Usahawan Pemasaran Rangkaian. Premium Branch TONE PLUS dan Service Center TONE EXCEL.
This entry was posted in Program Tone Plus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s