Beli SIM KAD

Jika anda memerlukan SimKad Tone Excel atau Tone Plus untuk mendaftarkan diri sendiri atau pun kenalan lain yang ingin menyertai program ini tanpa melalui sebarang laman web promosi online. Anda juga boleh membelinya terus dengan saya. Saya  juga amat menggalakkan supaya anda mempunyai Sim Kad ditangan supaya mudah memperkenalkannya kepada rakan-rakan.

SIM KAD TONE EXCEL :

Harga Pembelian satu (1) Keping: Harga satu (1) Keping SIM KAD Tone Excel adalah bernilai RM98.60 (termasuk GST). Khidmat penghantaran PosLaju adalah PERCUMA.

Harga Pembelian Pukal iaitu lebih dari satu (1) Keping Tone Excel: Harga pembelian pukal iaitu bilangan lebih dari satu (1) keping bagi Sim Kad Tone Excel adalah tetap sama iaitu RM98.60 sekeping. Anda hanya perlu darabkan bilangannya.

Contohnya – Empat (4) Sim Kad x RM98.60 = RM394.40. Penghantaran Poslaju adalah PERCUMA!

SIM KAD TONE PLUS :

Harga Pembelian satu (1) Keping: Harga satu (1) Keping SIM KAD Tone Plus adalah bernilai RM78.60 bagi ahli atau RM98.60 bagi yang bukan ahli .

Harga Pembelian Pukal iaitu lebih dari satu (1) Keping Tone Plus:

Bagi pembelian pukal iaitu 4 keping atau lebih, sila layari MyTonePlus.biz untuk melakukan pembelian. Penghantaran Poslaju adalah PERCUMA!

Pembelian Kad SIM dan Alat Bantu Promosi (ABP) >>> www.mytoneplus.biz

CARA PEMBAYARAN :

Buat pembayaran ke salah satu akaun ADMIN seperti dibawah :

a) Penama Akaun                  :  MyTonePlus DotCom
b) Bank CIMB                        :  1405-0001-1691-00
c) Bank MAYBANK (MBB)  :  5648-5630-4002

Sebelum dan Selepas masukkan wang, sila hubungi ADMIN Kamaruzaman Zainal (KZ) di 010-7713006. 

Maklumat yang perlu dihantar melalui eMail atau SMS adalah:

a) Pembelian Sim Kad Tone Excel (TE) atau Tone Plus (TP)

b) Pembayaran di buat ke Bank CIMB atau MBB diatas.

c) Tarikh Bayaran, Jumlah Bayaran dan Masa Bayaran

d) Nama Penuh Anda

e) Alamat Penghantaran

f) Nombor Handphone untuk dihubungi

g) Bukti Pembayaran

Anda WAJIB  SMS ke 010-7713006 dengan cara berikut:

Format SMS: Asingkan setiap maklumat dengan satu space seperti contoh SMS di bawah:

<TEatauTP><NamaPenuh><JumlahBayaran><BankCIMB/MBB><TarikhBayaran><MasaBayaran><AlamatAnda><NoUntukDihubungi>

Contoh SMS: Katakan pembelian anda adalah 2 keping Sim Kad Tone Excel (TE) dan dimasukkan ke akaun Maybank (MBB) seperti diatas.

TE  Ali Bin Abu  RM180  MBB  03/06/2013  09:30:27 No 376 Jalan 13/2, Taman Beringin 56000 Ampang Selangor  012-24vx6667

Atau

Pesanan yang dibuat selepas jam 12 tengahari, akan dihantar keesokkan harinya. Biasanya Pos Laju akan mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk sampai ke destinasinya bergantung kepada lokasi. Sila talipon 010-7713 006 jika anda tidak menerima makluman penghantaran bungkusan di email atau SMS  selepas 5 hari bekerja.

Setelah anda menerima Sim Kad, anda boleh mendaftarkan diri anda atau kenalan anda ke dalam program dengan cara-cara yang diterangkan di halaman DAFTAR AHLI (Klik).

.

Dream BIG and Keep It SIMPLE” 

19 Responses to Beli SIM KAD

  1. Newbie says:

    Assalamualaikum tuan,
    Ttg pembelian kad prabayar tone plus, adakah pembelian 5( &ke atas) kad prabayar keatas juga tiada kos penghantaran akan dicas?

  2. mohd nazri bin abdul manan says:

    Saya ahli tune excel nak tanya no. Lama kekal mcm mana pulak dan ada bayaran tak? Bye

  3. Siti Nora Zainal says:

    1. Salam sejahtera Tuan, jika dalam TTTE bila reload RM30 dapat extra RM10, RM50 extra RM20 adakah sama juga tawarannya untuk Tone Plus.?

    2. Lagi satu jika saya mahu berhenti dari TTTE dan tumpukan pada Tone Plus. Boleh kah no TTTE saya di tukar ke Tone Plus tanpa menukarkan no lama(port in). Terima kasih atas perhatian. Wassallam.

    • Ratubuah says:

      1. Ya. sama sahaja di kedua-dua program. Top Up RM30 dapat kredit RM40 dan Top Up RM50 dapat kredit RM70.

      2. Anda tidak digalakkan bertukar dari Tone Excel ke Tone Plus. Anda digalakkan untuk membuka akaun baru atau akaun kedus di Tone Plus.

  4. Jenn says:

    Salam Tuan, untuk pembayaran simkad, boleh tak bayar melalui paypal?

  5. Awang3465 says:

    Upline saya bgtau boleh jika nak tukar pelan tone excel kpd tone plus… cari mana2 ahli tone plus dan minta bantuan mereka.. sbb bg yg x mampu nak isi topup 2 sim boleh buat pilihan.. yg daH byk incone boleh teruskan bersama tone excel… ” jadilah pengguna yang bijak”..

  6. Anisah Fahma says:

    Salam Tuan,
    Sye ahli tuneplus
    Dan sye nak beli sim kad tuneplus…
    Berapa rm sye nak bayar klo sye nak beli 5 keping sim kad tuneplus….
    TQ…

  7. Mazlan says:

    Bos sya nk join toneplus ni ,mcm mna cara nya

  8. luqman says:

    adakah saya perlu mendaftardi bawah ahli tone plus ataupun saya boleh mendaftar dengan ahli tone excel sahaja?

    • Jika anda ingin mendaftar program Tone Plus, sila daftar dibawah mana-mana ahli Tone Plus. Sila minta mereka mendaftarkan anda, atau anda boleh mendaftar dibawah mereka. Sila minta nombor ahli penaja tersebut. Jika tiada penaja, sila hubungi saya.

      Seperkara lagi, jika anda pernah jadi ahli Tone Excel, akaun Tone Excel perlu ditamatkan terlebih dahulu selama 3 bulan.

  9. Camane saya nak hubungi tuan?

    Saya hantar ke whatsapp 010-796 2696, tp tak berjawab

    Saya cuba whatsapp 010-779 7769, tp nampak gambar org lain…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s