Web Promosi PERCUMA

logomtp1Sewaktu menyertai bisnes Tone Plus pada Ogos 2012, saya telah melancarkan laman web promosi MyTonePlus.com untuk saya dan ahli kumpulan menguruskan promosi keahlian rakan niaga baru Tone Plus. Laman web promosi ini adalah kepunyaan peribadi dan saya bertindak selaku ADMIN untuk laman web tersebut. Ia adalah laman web mempromosi program Tone Plus yang pertama seumpamanya.

Tujuan membina laman web ini adalah kerana saya ingin menggunakan platform online sebagai platform utama untuk mempromosi dan menaja ahli-ahli pengguna baru. Disamping itu saya juga ingin memberikan bantuan kepada ahli pengguna yang menyertai kumpulan saya.

Apa yang menarik dengan laman web promosi ini adalah ia mampu memberikan satu laman web replika kepada ahli-ahli dalam kumpulan lantas memudahkan aktiviti promosi mereka. Ia bertindak sebagai web auto downline dan boleh di viralkan oleh penggunanya.

Harus difahami bahawa laman web ini bukanlah web rasmi syarikat. Ia lebih merupakan interpretasi saya terhadap bisnes ini. Keputusan-keputusan akhir polisi dan perjalanan pelan-pelan bisnes ini adalah tertakluk kepada syarikat pengendali iaitu Tone Group.

1. Setiap orang yang mendaftar di laman web ini akan diberikan satu replika laman web ini secara PERCUMA. Ia akan memudahkan ahli untuk mempromosi komuniti ini dengan hanya mempromosi link peribadi unik yang telah diberikan menggunakan username yang didaftarkan.

2. Ahli yang berdaftar (PERCUMA) melalui laman web ini boleh mula mempromosi walaupun belum lagi menjadi ahli Tone Plus. Jika mereka telah bersetuju dan ingin menyertai program ini, mereka boleh melakukannya dengan cara melakukan pembelian Pakej Mula (Starter Pack) atau UPGRADE VIP di Pejabat Maya (Back Office) web ini.

3. Sebagai contoh anda telah mendaftar percuma dan mula mempromosi link anda dan terdapat seseorang yang mendaftar dibawah link anda. Ini bermakna mereka berminta untuk menyertai anda. Nama, No Talipon dan Email individu yang berminat tersebut akan boleh didapati di email anda atau di Pejabat Maya anda (Lihat Downline). Anda boleh menghubungi mereka dan melakukan aktiviti canvassing terus dengan mereka sehingga mereka mendaftar dan pastinya di bawah rangkaian anda.

Laman web promosi ini menyediakan sebuah peluang bisnes online Program Tone Plus. Sesiapa sahaja boleh mula membina bisnes yang berjaya dengan hanya melalui rumah. Bisnes melalui laman web  ini boleh diuruskan secara penuh masa atau pun separuh masa. Ia sangat memudahkan anda membentuk rangkaian bisnes Tone Plus.

Dapatkan web promosi PERCUMA ini di , sila klik www.mytoneplus.com

.

“Dream BIG and Keep It SIMPLE”

14 Responses to Web Promosi PERCUMA

 1. man bimmerz says:

  Boleh buat dua2 ke?,tone excel dn tone plus?,en.k.z buat dua ke atau mcm mane?,saya konfius bila nk join menda ni

 2. inforaja says:

  tune talk tak layan unlimited internet ke?

 3. mohd nor rai bin mansor says:

  Saya dah masuk dah tune talk .. tujuan saya mengisi borang ni. Sebab nk plan promosi yg betul betul berkesan….. diharapkan admin pemilik laman web dpt membantu…. saya doakan admin kaya dan brjaya dunia dan akhirat…..

 4. amir says:

  Terima kasih atas perkongsian. Saya dah join. Best 🙂

 5. nazri says:

  Tune talk layan unlimited side income

 6. Hamizi Bin Abdul Hamid says:

  Saya dah join toneplus. Tapi saya nk memiliki laman web mcmni untuk saya sendiri dgn nama sendiri. Boleh ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s