Langkah Berjaya Bersama Kami

Sertai kami dengan langkah-langkah dibawah:

A. BUAT KEPUTUSAN

 1. Pastikan anda telah faham tentang kedua-dua program dan pilih salah satu program sahaja. Tone Excel atau Tone Plus. Anda tidak boleh menyertai kedua-dua program kerana ia tidak dibenarkan oleh syarikat penganjur Tone Group.
 2. Setelah pilih, buat keputusan untuk berjaya dalam program tersebut. Jangan teragak-agak.

B. PENDAFTARAN TONE PLUS

 1. Dapatkan pakej mula (Starter Pack) pada harga  RM98.60 daripada perujuk/penaja anda. Jika tiada kad SIM, anda boleh membeli secara online di sini >> MyTonePlus.biz
 2. Pakej Starter Pack pada harga RM98.60 bukan lah mahal nilainya. Cuba perhatikan apa yang ada dalam pakej tersebut iaitu: Kredit bernilai RM30 + Data 1.5GB bernilai lebih RM36 + Tunai Taja untuk Perujuk bernilai RM20 + Alat Bantu Promosi bernilai RM5 + Rebat Tunai untuk anda bernilai RM0.90 (masuk akaun) dan GST 6% bernilai RM5.60. Sila jumlahkan nilainya…  Jelas dan nyata segalanya!
 3. Bekalkan segala maklumat anda seperti Nama, Nombor MyKad/Passport, Alamat, Bank dan Nombor akaun bank anda kepada perujuk anda. Hubungi perujuk anda namun jika anda tiada perujuk, sila hubungi saya 010-7713006.
 4. Perujuk akan mendaftarkan anda cara SMS atau secara online atau beliau juga boleh melakukannya melalui akaun ahli beliau sendiri atau pun
 5. Anda juga boleh melakukan pendaftaran sendiri tetapi anda perlu mempunyai kad SIM ditangan kerana maklumat Nombor Siri (S/N) dan Nombor PUK yang tertera di belakang kad SIM diperlukan. Anda juga perlu tahu Nombor keahlian Perujuk/Penaja anda untuk mendaftar (Nombor keahlian Tone Plus Kamaruzaman Zainal adalah TPA 000006). Seterusnya, anda boleh melakukan pendaftaran diri sendiri melalui cara SMS atau secara online. Cara pendaftaran diterangkan di menu Page Daftar AHLI. 
 6. Penting! Dapatkan nombor keahlian anda dan nombor talipon kad SIM tersebut. Sila gunakan talian berkenaan segera dan gunakan seharian seperti biasa.

C. SEMAK AKAUN AHLI

 1. Apabila anda telah mendaftar, sila lihat akaun keahlian anda, Anda hanya perlu ke laman web Tone Group di www.tonegroup.net. Setelah itu, sila pilih samada akaun ahli Tone Excel atau Tone Plus dengan cara klik gambar Kad SIM Tone Excel atau Tone Plus.
 2. Anda akan dibawa ke laman web program berkenaan. Sila LOGIN menggunakan LOGIN ID iaitu no MyKad atau passport dan PASSWORD kali pertama adalah 1234. Anda akan diminta untuk menukarkan ke password peribadi anda. Sila lakukan.
 3. Setelah itu, anda boleh masuk ke akaun ahli dan semak semua maklumat anda telah didaftarkan dengan betul.
 4. Pastikan maklumat akaun bank anda dan maklumat waris telah di catit dalam akaun ahli tersebut. Sebarang perubahan dan penambahan boleh dikemaskini disitu dan jangan lupa klik SAVE.

D. PROMOSI, PROMOSI, PROMOSI

 1. Apabila anda telah menjadi ahli dan menyemak semua maklumat di akaun ahli, maka bermula lah aktiviti mempromosi program ini kepada rakan-rakan niaga anda.
 2. Ada pelbagai cara dan teknik untuk mempromosi program ini samada secara online atau offline. Sila pelajari dan gunakannya.
 3. Untuk mempromosi Tone Plus Secara online, kami menyediakan laman web promosi di www.mytoneplus.com . Laman web tersebut adalah bersifat web replika yang ‘auto downline’ dan boleh diviralkan. Anda boleh mempelajari cara menggunakan web promosi tersebut di menu Page Web Promosi PERCUMA. Sila dapatkan 1 link promosi PERCUMA untuk anda di web tersebut di www.mytoneplus.com
 4. Secara offline, anda boleh mendapatkan bahan Alat Bantu Promosi (ABP) seperti Brosure, Flyers, Bunting, Buku Panduan, Baju dan lain-lain dari pejabat kami. Penghantaran ke alamat anda juga diuruskan. Sila talipon pejabat kami di 03-9101 1006.
 5. Anda boleh mendapatkan kad SIM Starter Pack bagi menaja ahli/rakan niaga baru atau pun untuk stok simpanan dan membeli Alat Bantu Promosi (ABP) secara online di web kami di www.mytoneplus.biz. Harga adalah termasuk penghantaran ke alamat yang ditetapkan oleh anda. Sila lawati www.mytoneplus.biz

STRATEGI POWER OF 4

Kejayaan menjana pendapatan yang pantas dan lumayan dalam Tone Plus adalah bergantung kepada secepat mana ahli-ahli dalam rangkaian anda bergerak untuk mendapatkan hanya 4 ahli baru lantas menerima komisyen Top Up 13%. 

Kami mengesyorkan anda untuk mendapatkan 4 ahli baru dalam masa 1 minggu sahaja. Jika kesemua ahli dalam rangkaian mampu berbuat demikian, maka bayangkan pendapatan yang anda dan rakan niaga anda terima seperti dibawah!!

potensi

Ringkasnya… Hanya rujuk 4 ahli baru seumur hidup! Buat dalam 1 minggu! Hasilnya beribu-ribu! WooW!!… 🙂 🙂

.

“Dream BIG and Keep It SIMPLE”

13 Responses to Langkah Berjaya Bersama Kami

 1. man bimmerz says:

  Macam mana nk sertai

 2. cwm suhaimi says:

  salam tuan,
  Boleh saya mendapat bimbingan drpd pihak tuan berkenaan tone plus.
  Saya dah join dari bulan April 2013 tp dibawah rangkaian di Sabah.
  tuan boleh menghubungi saya melalui email ini… suhaicw@gmail.com
  stk

 3. mahadi mahmad says:

  salam… bagaimana dengan coverage untuk pengunaan data internet di lokasi2 seperti sarawak?

 4. azura says:

  Assalamualaikum tuan, saya berminat nk amik pakej tune plus dan sekiranye ada org nk join pakej tune exel, akan ada masalah apa2 x dari segi bayaran bonus dan lain2..t.kasih

 5. san says:

  Nak tanya tentang tone plus
  Adakah dalam sebulan mesti taja 4 ahli baru dapat commission 13% atau bila bila masa apabila taja 4 ahli baru selepas dapat commission. 13%??

 6. Tone plus vs ton excel says:

  apa beza ke dua-duanya. adakah plus lg baus dri excel ke macam mana?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s